Pustar ut och andas in!

“Alla” har haft den och jag trodde jag klarat mig, men i onsdags kväll slog den ner mig totalt – vinter-jävla-kräksjukan! ÅÅÅH fyyy fasen vad äckligt det är.
Vi undviker detaljer, men ett helvetesdygn och ett återhämtningsdygn av soffliggande, långsamt drickande av vätskeersättning och sovande senare mår jag bra idag (lördag).
Till och med så pass bra att jag ridit Tindra idag. Det är ju så klart skritt som gäller fortfarande men med två små intervaller, en i tölt och en i trav. Ca 30-50 m per gång.
Hade gärna passat på att rida Exakt och Brandi med, men kände att mattheten kom krypande så åkte hem och och fortsatte mitt långsamma ätande, drickande och vilande.

Tyvärr innebar det här även oturliga avbokningar för mina elever (så väl som för min plånbok), en ridskolekväll samt lektioner på Västergården igår samt en ovalbaneträning idag.
Attans oturligt!

I övrigt har veckan gått fint (innan onsdag kväll).
Tur i oturen var ju ändå att jag hann jobba alla hästar som skulle det på onsdag innan jag blev sjuk, och att jag var ledig den kvällen och satt i soffan när sjukan slog till. Fy, bara tanken att bli så sjuk, som man blir i vks , så fort i fel situation! Tänk att få det medan man håller lektioner eller i bilen på Nynäsvägen. Oh, herre vilken tanke!

 

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.