Veckan som gått

Oj, har det gått en arbetsvecka till? Oj, vad snabbt allt rullar på, som vanligt.
Vad har jag gjort sen sist då? Tja, ridit, hållit lektioner och tränat lite.

Váli har jobbat mycket bra! De två senaste dagarna med sin matte Britta och i övrigt med mig. Han börjar bli så himla ridbar! Otroligt roligt. Så påverkbar och helt enkelt rolig! Den lilla vita har verkligen etsat sig in i hjärtat! Älskar honom galet mycket!
Halsen börjar växa ut fullt och små stunder börjar vi växla med att plocka upp och samla i “tävlingsform” innan vi sträcker ut överlinjen igen.
Vísir var i onsdags på Strömsholm på djursjukhuset med matte Britta och Haninge Hästtransport. Han sövdes och hans öga kollades ordentligt och det resulterade i ett något positivt besked samt en himla cocktail av mediciner en vecka och återbesök på Strömsholm nästa vecka. Han matte är den bästa sjuksyster man kan tänka sig och han är mycket omhuldad.
Sörli utvecklas väldigt fort och bra. Han har hajat att det här med tölt är rätt och bjuder verkligen på det. Med lång hals! Om vädret tillåter skall vi fota honom imorgon.
Tindra är igång och kul! Pigg och glad som vanligt mattes gull. Hon är väl ingen sylfid direkt, men för att ha vilat i 7 veckor är hon förvånansvärt fräsch och inte-jätte-fet-ändå.
Brandi är också igång igen. Han jobbar 3-4 dagar i veckan, 50-50 arbete från marken-ridning. Glad, rolig och faktiskt bara så fin! *Stolt matte*

Rideleverna börjar vakna till också! Lektioner på tre olika gårdar under veckan och heldagskurs hemma på Skogsäng idag! Så roligt att träffa alla mina rara och roliga elever igen!

Kvällen nu har bjudit på kräftor och melonsallad (jäääättegoott! Vattelmelon, fetaost, basilika och rostade pinjenötter i en skål. Blanda och voila! Sallad! Oliver är tydligen gott i också om man gillar det. Whitch I don´t) med ett glas bubbel, slöande i soffan, nu “shark tale” på Netflix och så lite mera internet på det.
Och imorgon är jag ledig. Förutom ridande av mina egna hästar och Sörli, that is.

IMG_3352.jpg
Tindra och jag jobbar med trixen förra sommaren.

Tindra 258liten.JPG
Lång och låg var det va?

Leave a Reply

*