Ny vecka på ingång

Måndag igen då.
Helgen spenderade jag mestadels i Umeå och lite grann på Bromma flygplats och i luften. Men, som tur är, mest i Umeå på Linsgård Islandshästar. Kurs för ett glatt, ambitiöst och mycket trevligt gäng ryttare med ett väldigt trevligt gäng hästar! Det är egentligen helt otroligt att jag får betalt för att ha så här roligt och trevligt som jag haft den här helgen!
Hoppas verkligen att det upprepar sig!

Hemma igen och efter en liten sovmorgon var det dags för återbesök av veterinären för Vísir. En remiss till ögonspecialisten på Strömsholm resulterade det i. Sörli och jag jobbade på volten. Mycket duktig kille, som helt klart har börjat förstå att tölt inte är något att spänna sig så mycket över och takten är så mycket bättre. Det här är en så himla trevlig häst att jobba med!

Váli och jag tog en sväng ut. Jag hade en plan om en lite längre sväng, men efter två rejäla skyfall vände vi om hemåt lite tidigare än planerat.
Plaskblöt, men mycket nöjd med liten vit, återvände jag till stallet. Ut på med hästarna, städa efter mig och så hem och byta till torra kläder.
Denna sista vecka innan ridskolan börjar består av lite lektioner på olika gårdar, ridning av Sörli, Váli, Brandi och Tindra, ET-tid för Sörli, naprapattid för mig, heldagskurs hemma på Skogsäng.

Och nästa vecka drar en till vända av verkligheten igång.

Tags: , ,

2 Responses to “Ny vecka på ingång”

  1. Amanda says:

    Mycket roligt att ha dig här i Umeå 😀 mycket givande och trevlig kurs! Tack för tipsen, hoppas vi ses snart igen. 🙂

  2. MalinS says:

    😀 Jag kommer hemskt gärna tillbaka!

Leave a Reply

*