Archive for June 3rd, 2013

Hemma igen

Monday, June 3rd, 2013

OMFG vilken helg.
Långhelg, what ever.

Kom till Strömsholm på torsdag kväll och stack ut och sprang en sväng i den vackra omgivningen.
Strålande vacker och lagom varm kväll!Passade på att ta den här bilden med mobilen, inte så pjokigt va?

Boendet var på Strömsholms vandrarhem, vilket är helt ok -men att som domare på så här stora tävlingar dela boende med ryttare, som går upp jättetidigt, har egna ryttarfester på plats osv är lite…ja faktiskt jobbigt. Vandrarhemmet är väldigt lyhört och vi väcktes lite då och då av slamrande dörrar (det går inte att stänga de där dörrarna tyst, så det var inte deras fel, men det var inte bara jag som väcktes). Dessutom var det nått fel på värmesystemet så elementen i rummen var glödheta och det var ett lätt tropiskt klimat inne i rummen. Trots att vi uppmärksammade ägarna om det så löste det sig tyvärr inte.

Tävlingen var en nationell tävling modell lite större. 153 ekipage.
Tre dagar, som borde varit fyra. De innebar i stället väldigt långa dagar. Vilket innebär mycket kaffe, otroligt låg humor, många skratt och hunger och trötthet.
Men går gör det ju. När det på lördag kväll regnade hela stilpassen och jag stod med startflaggan och flaggade igång tiden för ekipage efter ekipage och kände hur jackan långsamt började läcka kände jag mig (förutom trött och hungrig) rätt modstulen.
Men vi fick (slutligen) middag även på lördag och alt blev bra, som genom ett trollslag  😉

Vilka ekipage det var på den här tävlingen! Det var som lill-SM! Fasen, femgången och T2: n var mera VM-standard. Sanslöst!

Jag sov som en jäkla stock i natt i alla fall.

Idag har Brandi jobbat ute och fått sitt första riktiga bad, Nykur, Váli och Stígur har alla jobbat på volten på volten. Samtliga var väldigt duktiga!