Archive for September 8th, 2011

Muggar

Thursday, September 8th, 2011

Sitter och funderar över en kopp kaffe.jag har precis tränat på gymmet, ett riktigt tufft cirkelträningspass. Inte i grupp (ventilationen på gymmet är tyvärr så kass att jag inte grejar cirkelträning i grupp. Luften tar helt enkelt slut. Gymmet är byggt i Försäkringskassans gamla lokaler i VH och ventilationen stinker av gamla avslag och blanketter), men i min ensamhet med poppig musik i lurarna.
Nu skall jag strax ta mig till stallet och jobba Glítra och Seifur och sedan är det dags att ta ytterligare en sväng på Fors. Jag skall vikariera för min namne Malin Hween (“Molle”) på ridskolan ikväll, då hon njuter av den spanska solen en vecka.
Tindra tar Erica hand om idag.

men först skall jag drick upp kaffet ur min nya favoritmugg:

mugg tre.JPG
Så här fina muggar får man som domare om man dömer åt Midur!

Det här var tredje gången jag dömde där och de två tidigare muggarna är också underbart fina:

mugg ett_o_tva.JPG

Snygga va?
Det är Krukmakar´n i Skatamark, Eva Sundesson som gjort dom Och de går att beställa om man kontaktar henne på tel. 0921-34 00 97 (det här är lika mycket en minnesanteckning till mig själv, som tips till andra som vill ha dessa fina muggar. Lappen med namn och telefonnummer under muggen försvinner i disken efter ett tag).

Imorgon är det dags att packa väskan igen, för efter lite morgonmassage, ridning av Ess, Vísir och Tindra så är det dags att dra till Stenholmen, Linköping för att döma Framtids KM i helgen.
Och träffa Brandi och Nykur igen!!! (Kameran med – jajamensan!)