Dags för avfärd

Sitter och skall precis åka iväg till Tyresö och massera patienter hela förmiddagen.
Sedan blir det en liten ridtur på Glæsir och sedan är det dags att packa in Tindra och Gná i transporten (som då hänger vackert fast på Tigern!) och en jävla massa prylar plus Adina och mig i Tigern och åka till Sandviken och Gydas hösttävlingar!
Destination Sandviken alltså!
Jag skall döma lite och tävla F2 och T2! Får se hur det går!
Såg på deltagarlistorna att det var många riktigt bra ekipage i F2, men känner att jag inte har varken förväntningar eller press på mig själv. Gná och jag skall ha en trevlig helg med lite banridning.
Adina skall tävla V5 och T8!

Vi får bo på fina Högbo brukshotell och det skall jag njuta av!

Håll tummarna – framför allt för vädret!

Tags: , , ,

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.