Archive for October 10th, 2008

Fredag 10/10

Friday, October 10th, 2008

Träning, snabbt ombyte och lektion för Erica/Kengan och Klara/Tindra. De jobbade duktigt även om Kengan fick en liten härdsmälta på slutet och inte kom ihåg hur man travar. Men Erica, men en ängels tålamod redde ut det bra!
Det är alltid intressant att se hästar man känner riktigt väl gå med andra ryttare på ryggen. Man ser hur de beter sig (och inte beter sig). Och lär känna dom lite bättre.

Efter enlektion på Fors drog jag vidare och red Gabriel, som nu har blivit en stor kille och fått skor på alla fyra fötterna. Vilket var lite svårt för honom. förvirrad över den nya vikten på fötterna och pigg till tusen klättrade vi först i skogen och red sedan lite på vägarna. Först gick det mest fort och var många ben, men efter en liten stund hittade vi först den rena tölten och sedan även traven! Duktig liten stor!

Efter ytterigare en lektion kröp Adina och jag upp i soffan och kollade på en söt romantisk komedi och väntade sedan på Pelle, som jobbar kväll.

Avslutar med några bilder på Gnun och mig från dagens ridpass. Erica fotade, Klara, Jill och Jenny tittade. Kändes som rena presskonferancen 😉