Archive for March 24th, 2008

Insnöad

Monday, March 24th, 2008

Idag har det snöat. Massor. Massormassor.

Har sovit länge och hållit lektioner. Väldigt trevliga hästar! Fina, mysiga Dagfari och Ljúfur och så Katla. Fina Katla.
Katla från Solbacka är mamma till Keilir, min hingst som jag tyvärr måste avliva i oktober (benskada). Katla är har tot.bed. 8,26 och är ett mycket fint femgångssto! En ära att få prova rida henne. Jenny som rider henne gjorde ett bra jobb och är ödmjuk i sitt arbete.
Efter lite lunch med Pelle, som nu är ledig en vecka, åkte jag till Fors och fortsatte mitt jobb med Hraffa och Nökkvi. Hraffa var lite spänd först, men släppte mer och mer. Sista långsidan jag red i tölt tittade Ansa och ropade: “men titta på Hraffa!” . Det var kul!
Ylva och Cissi höll på med Ala (5 år, e: Týr, u: Aska) som reds för andra elelr tredje gången. Eftersom snön formligen vällde ner utanför höll alla sig i ridhuset.
Nökkvi funkade jättebra i traven idag! Böjde och töjde i skritt massor och red lite trav och några galoppfattningar. Det var lite trångt för töltarbete då Nökkvi behöver plats för att tölta.

Middag med Frez och Emelie och sedan lite Tv (“So you think you can dance Scandinavia” började ju idag!). Och nu kollar vi på en kille som verkar helt NUTS på femman (Fredrik och Filips USA-program). Killen försöker inbilla dom att han har ett piller mot fulhet och kan få människor att blir 300-400 år gamla…han verkar inte ha alla pommes frites i Happy Mealet…